Rendelés/Ordering

Minden fazonunkból többségében egy-egy darab van készleten, főként S/M méretek. A Bolt/Shop menüpontban tekintheted meg az éppen aktuálisan elérhető darabokat.
Ha megszeretted a ruhát és a méret is passzol, akkor akár azonnal megvásárolhatod. A kisebb igazításokat (szükítés, hossz változtatás) térítésmentesen elvégezzük, hogy tényleg olyan legyen a ruha, mintha Rád öntötték volna.

Ha más méretre van szükséged, megrendelésed leadásától számítva 3-4 héten belül elkészítjük neked a ruhadarabot. Ehhez kérlek add meg a konfekció méretedet. Ez után egyeztetünk és szükség esetén további méreteket kérünk tőled, hogy minél jobban passzoljon Rád az elkészült ruhadarab.

Rendelés menete:
Küldd el nekünk a kiválaszott ruhadarab nevét és a konfekció méretedet/lemért méreteidet (mellbőség, derékbőség, csípőbőség, magasság). A rendelés után még a méreteidet pontosíthatjuk.
A szükséges adatokat elküldheted nekünk üzenetben, de személyes konzultációra is bármikor van lehetőséged.

A rendelés leadása után egy előleget kérünk Tőled, ami a termék árának 50%-a. A fennmaradó összeget a rendelés átvételekor szükséges kifizetni.

Személyes egyeztetésre bármikor van lehetőséged, csak írj nekünk egy üzenetet és megbeszélnük egy időpontot. Személyes konzultáció a Clique Design Studio-ban lehetséges.

Az elkészült ruhadarabot 2000 Ft ellenében házhoz szállítjuk Neked.